Sunday, August 25, 2019

" Giveaway-01-by Ematunz "

pls scroll 
new entry




Jom korangss join Giveaway by ematunz.blogspot.com . Serius senang sangat syarat dia (follow dan copy paste tak sampai 5 minit). Tarikh tamat 25.08.2019 11.59 malam.


Klik gambar dibawah untuk join:














Hadiah? Nama pun giveaway, mesti lahh ada. Hadiahnya, Bawal Kaca bernilai RM25 untuk seorang pemenang yang akan dipilih melalui Cabutan Bertuah. Pemenang boleh pilih nak corak apa, kaler apa. Mix and match gittuw





Info hadiah: Bawal kaca ini dipenuhi manik kaca ori gred AAAA, ala-ala batu Kristal Swarovski. Kualiti kain jenis Airis Premium rank no.2 selepas Bawal Original, ofkos laa senang bentuk. Setiap butir kaca sangat merelipp, paling penting melekat kuat. 




Ada 60 pilihan warna, dan berpuluh puluh design menarik. Berpinar mata tengok tau. Nak tengok lagi banyak, gambar ada di Bawal Kaca.
























JOM RERAMAI JOIN GIVEAWAY EMA


Thursday, August 22, 2019

kereta sport shell parking di rumah




Selamat petang - 

koleksi kereta sport pkwe ku telah dapat

tapi masih x puashati model 365 xder - habis diredah station shell semua kehabisan stok


kurang satu model tadaaaaaaaaaaaaaa.....


 lori pun ada juga wat koleksi



Wednesday, August 14, 2019

lunch ngan pkwe di UAK - glenmarie




pkwe ku ajak g lunch tgh tadi
sebenarnya malas nak keluar2222 tengahari ni - aper ada jer leh makan
tapi dia x leh time lunch mesti makan

asik222 nasi jer  -- terus ajak moh ke restoran UAK - glenmarie - restoran dalam kontena-
dekat opis ajer
ituler hasilnya 



konsep berwarna gelap dinding222nya


HOT YEE MEE
pkwe order


LAKSA ASAM
daku punya
tapi itu ler kuahnyer pekat yang amat dan terlebih pedasssssss dan berapiiiii

x boleh nk hirup kuah  ---