Friday, November 17, 2017

Rice Warrior Chalenge 2017


Assalamualaikum
esok 18 November 2017 julung22  kali Company kami ada wat 
Program Rice Warrior Challenge 2017

dan Morning Walk bersama kakitangan dan ada jemputan dari luar
di perkarangan Pejabat Glenmarie Shah Alam

Agak sibuk bersama AJK lain untuk melaksanakan
Program tersebut

Banyak Program direncanakan
baru tadi final mtg sebelum program berlangsung esok
harap2222 cuaca cantik


Mesyuarat bersama Presiden dan Komiti yang bertugas

berkesempatan 
akan di upkan gambar semasa hari kejadian

tungguuuuuuuu

games222 yang menarik menanti peserta

Semoga Program esok berjalan lancar
Insyaalllah

Tuesday, November 7, 2017

JOM LAYAN GAMBAR DALAM STAR CRUISE PART II




Bilik kami ambik yang ada window nak tgk laut yang luas terbentang
dengan deruan ombak

yang warna oren tu kami ingat gift untuk kami
rupa22nya jeket keselamatan udah siap sedia  ---- huhuhuhuuhhuuh






bilik air klu orang yang bersaiz agak besar mmg sempit ler
tapi air paip besar bangat - mandi puas


pegi lunch dulu, lapar 
lunch kami di tempatkan di Muslim Restoran


 cantik tempatnya dengan petugas22nya yang comei2222


berjalan persekitaran kapal


petang tu ada taklimat firedrill di Deck 5
Deck 6 tempat berkumpul jika berlaku sesuatu 

siap pakai jeket tu - mmg semua kena attend tidak dikecualikan 
untuk keselamatan


beransur petang - ada xtvt zumba
ditepi swimming pool deck 9
yang suka mandi-manda boleh teruskan


pkwe ku ni atas Deck 10 - angin kuat masa ni


dok di atas lg clear tgk xtvt yg sedang berlansung



tu diaaaaaaa
jamu mata ckit


bbq ready


beranika kek



sebahagian makanan yang diambil oleh kawan22 kami

sambung lagi nanti................



Monday, November 6, 2017

Makan Angin Star Cruise 29/10 - 1/11/17 Part 1

Port Klang/Phuket/Penang/Port Klang

Kejadian lawatan minggu lepas - nak update tidak berkesempatan.

dalam tempih seminggu pkwe berurusan dengan travel agen

kawan-kawan lain udah settle By MATTA yang lalu


Passport udah siap dan voucher udah dapat

 selepas checkin dapat cabin card

dapat bilik deck 4 -- fuhhh amat senang berdekatan dengan lobby
dalam kapal nak berurusan semuanya menggunakan 
Cabin Card - termasuk membeli-belah
... nanti update gambar
dan seterusnya...

Wednesday, October 25, 2017

wordless wednesday

Siti Nurhaliza kini Datuk Seri




Monday, October 23, 2017

IDAYU JUARA AF MEGASTAR

TAHNIAH IDAYU



SHAH ALAM: Menepati ramalan ramai, bekas pelajar Akademi Fantasia musim ketiga (AF3) dan peserta paling konsisten, Nur Farah Idayu Yaakob atau Idayu, muncul juara program realiti AF Megastar pada konsert akhir di Royal Theater Shah Alam, di sini, malam tadi.

Susulan kemenangan itu, Idayu, 32, menerima hadiah wang tunai RM100,000, trofi AF Megastar dan pakej percutian ke Turki.


Pada konsert final, semua pelajar diberikan dua tugasan, iaitu menyampaikan sebuah lagu penyanyi lain dan satu lagu baharu masing-masing.


Bagi saingan akhir, Idayu tampil dengan lagu My All nyanyian asal Mariah Carey dan lagu baharu berjudul Selamanya hasil ciptaan Amylea Azizan.


Marsha pula mempersembahkan lagu Pilihlah Aku (Krisdayanti) dan lagu baharu ciptaan Ezra Kong, Omar K dan Dilyla Khalid bertajuk Hilang.



BOB PUN  HEBAT


Tuesday, October 17, 2017

HAPPY DEEPAVALI


ESOK KTER SEMUA DAPAT CUTI RAYA

HAPPY DEEPAVALI


JOM MAKAN MARUKU

madu lebah kelulut original dari ladang BODEN

hasil lawatan ladang BODEN Edu Farm awal bulan lalu
dan telah merasai sendiri 
telah mengorder Madu lebah kelulut original


sebelum ni memang tidak mengamalkanya

harap2222 boleh jadi ubat penawar untuk keluarga
ummmppphhhhh
Insyaalllah.


Monday, October 16, 2017

Product Eziclean udah sampai

teruja nak menggunakannya kerana order dari Kedah sanan
pencuci lantai -
pencuci pinggan
dan sabun basuh kain baju

cukup 3 produk dari Eziclean

terbaikkkkkkkkkk


PROMOSI - grap  3 ITEM   RM50.00 

beli ngan kawan dari Kedah
jimat duit pos
kirim ngan kawan outstation di sana

harap222 lepas ni makin rajin mengemop dan segala bagai  

Friday, October 13, 2017

order kurma fresh milk

Salam petang jumaat

semua kawan222 kat opis ni udah kerap order kurma fresh milk ni
dan bermacam produk air mereka order.

Kter baru pertama kali order  - balik umah ler baru minum bersama pkwe
boleh tima ke idak tekak ni.... susah juga nak mencuba perasa222 air memacam skrg ni

kalau ok - boleh order lagi dengan Puan Ruzinah



daaaaaaaaaaaaaaaa


DINNER GENTING X PEGI - TAYAR KETE KENA PAKU

7/10/17  - dapat jemputan dari kawan  Rawang - pusing punya pusing baru jumpa rumah di Taman Mawar - Rawang  -- settle satu jemputan

cadangan selepas tu nak pergi attend Dinner Persatuan Pemborong Bukan Bumiputera di Convention Centre Genting  - Dinner ini tiap-tiap tahun diadakan sememangnya di dalam senarai jemputan - cewahhhhh

nak dijadikan cerita keluar dari Rawang terasa kereta lain macam jer bunyinya berdegup-degup dan perjalanan rasa x lancar.

Berhenti di Petrol Station - check punya check laaaaaaaaaa ... ada paku --- huaaaaaaaa

Hari Ini Dalam Sejarah Terkena Pakuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Tawakal jer ler menghala balik ke Cheras terus ke kedai yang biasa ler  - 
Foreman tu menjalankan kerjanya  -- Masih bernasib baik tak tembus ke dalam...
selesai segala pun udah jam 4 petang

Terus Balik Rumah ler  --- nak naik ke Genting udah macam x best jer.




Wednesday, October 11, 2017

Wordless Wednesday


x terkata di buat nya........



Tuesday, October 10, 2017

VISIT BODEN EDU FARM PART III


layan gambar hasil VISIT BODEN EDU FARM



















Sesiapa yg berminat untuk Visit ladang Kambing BOER dan tanaman herba boleh 
ke website  Boden Edu Farm