Friday, June 11, 2010

terbantut

memang bengang betul:----
sepatutnya hari Isnin yang lalu, udah terbongkar depan umah tu
utk dibaiki semula
bagi cantik le ckit..... tong sampah gergasi sudah diletakan --
tut-tut ukur mengukur semua udah siap ---- kayu yg d order xde (rasak) -
yg ada jenis kayu balau = kena up harga xnak le
bajet lari.... jadi terbengkalai depan umah tu......
Tong Sampah Gergasi tu pun udah kena angkut semula......
buang credit ajeeeeeeeeee
kena le tunggu kayu yg d order smpai...
baru projek boleh bermula...... setakat ni masih tunda le..............
sepatutnya hari ni 11/6/10 g outstation ke Kota Tinggi, Johor =
cancel sebab nk menunggu
cina22 tu membuat umah tu..... xpegi outstation le....... geramnya....
12/6/10 pkwe ada appointment ngan doktor -- dpt call dari spital kena phosphone
minggu depan
doktor pegi luar negara - bercuti ==== cancel lagi....
Cadangan nak balik Balik kampong ke Ipoh hanya boleh 1 hari saje =
xleh ambik cuti pkwe ku itu komitment keje lebih penting. lebih baik
xyah balik ........cancel lg.......
Cuma ada 1 programme 12/6/10 majlis birthday party anak kawan ku di Alamanda
xpasti pegi juga === mntak222 dpat pegi le.... jgn cancel pkwe wehhhhh.....
hati ini meruntun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
???????????????????????????
??????????
????

4 comments:

POSH76 said...

sabo2 bawak bertendang.....happy weekend sis jgn mara2 ya hehe

Queenin Murni said...

heheh.. relax relax kak..
esok i'allah kite jumpa disana ek.. :)

Delimasari said...

tq posh === udah lega hehehe

Delimasari said...

uiiit murni = xnmpak awk pun