Wednesday, February 6, 2013

sekejap nyala pastu padam - hasilnya Galaxy SIII Mini dalam tangan

u ooll pernah terjadi tak mengenai handphone
sebelum ni xde masalah pe222
2 minggu yg lalu selepas menge - cas Handphone
Bila ON - nyala sekejap hilang, timbul
jadi x keluar segala cekadak  di dalamnya
terus pkwe hantar h/phone ke kedai dekat COSWAY
pelik juga pasalpe ke kedai , tidak di NOKIA sanan
seminggu tersadai di kedai
bila ambik, katanya xleh wat pe2222 lg
bila ON tetiba keluar perkataan
RESTRICTED CODE - sebelum ni tiada
entah ape di godek oleh orang kedai tipon tu

baru terhegeh222 pergi NOKIA kat Berjaya Times Square
daku jd mangsa peneman plwe tersayang ni

NOKIA:  xleh wat pe222 lg Encik klu udah kuor perkataan RESTRICTED CODE
luar negeri punya kod
haaaaaaaaaa -= tu dia
conclusionya klu handphone ada masalah janganlah sesuka hati pergi kedai2 biasa222 ni

payah le takda h/phone kan

inilah hasil rembatan pkwe ku


handphone baru dia 


 inile handphone yang telah keluar KOD LUAR NEGERI - masuk muzium je le

Daku tetap setia ngan handphone lama - biarlah orang semua canggih2222 - banyak berjasa handphone ni.

8 comments:

Sue-Rya Qistina said...

mmg betul pun, kalau ada apa2 problem pasal hp, better pegi terus ke pengedar yg sah. bkn ape, takut kena tipu

Hanif Idrus said...

Mungkin dah sampai expired dia kot..hehhehe

aswadz said...

aku pun pakai yg lama je. buta smartphone. handphone x smart xpe. janji pengguna handphone tu smart.

Dunia Wilma said...

Setuju 100%...
Bila handphone ada masalah, better terus hantar ke kedai tempat kita beli or terus ke service centre...

Delimasari said...

yes Sue,,,, pkwe ku itu tergamam hp udah rosak = ke kedai d terjahnya

Delimasari said...

baru 2 tahun Hanif ===

Delimasari said...

betui kata22 Aswadz tu

Delimasari said...

tq Wilma