Thursday, May 2, 2013

wedding anniversary

30/3/13 dapat message dari Boss - tolong order dan hantarkan bunga dan chocolate ke pejabat isteri saya sempena wedding anniversary kami pada hari khamis ni 2/5/13.. adeeeiiii camana ni  1/5/13 cuti pulak  (Hari Pekerja)  terpaksa wat order pada 30/4/13 -

Kelam-kabut d watnya masa ada 1 jam nak wat booking online.....Nasib menyebelahi Delima ada kawan yang biasa booking online - mmg x pernah222 nak wat boooking bunga bagai ni.  
bawah ni contoh gambar dalam internet tu le.......................................
tp Delima ambik ada bunga + bakul dan chocolate

banyak jugak particular perlu di isi dan hantar by fax pulak..... tapi dalam hati masih gundah-gelana takut tarikh yang dikehendaki tidak kesampaian bunga ke tangan wife nya.
Pagi ni sampai opis - Boss udah cakap - pastikan  sampai yer... mampu berkata insyaalllah.....

Jam 10.00 double check ngan Noel Gift - takut mereka terleka
Jam 12.00 Boss call ucap terima kasih - wife udah terima  ---- LEGAAAAAAAAAAAA

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAPPY ANNIVERSARY BOSS!!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

Farah Waheda Wahid said...

nasib baik sempat...memang kalau boss request last2 minit ni boleh pecah kepala jugak dan bagai nak gugur jantung jugak...samalah dengan Pink Panther yang kat office ni pun...

Tapi NOEL biasanya occay...no problem with delivery...

Delimasari said...

itule Farah - mmg berdesub d watnya - gud job juga utk NOEL

Wak Gelas™ said...

bos mana yg X sayang bini, tapi ada kann, makk kannns..ehHHhee

Delimasari said...

yer Wak Gelas