Monday, December 9, 2013

weekend tanpa nasi

 pkwe kata boleh tak nk makan nasi hari ni tp nk makan  pizza ada ayam dan segala bagai --- no problemm    - jommmmmmmm
tengok2222 haaaa ni dia  ada promotion  PIZZA - BIG BOX - macam bawak hadiah perkahwinan lagak besar kotaknya --- memang puas hati.

jom layan gambar di bawah
singgah petang semalam kat Taman Connaught - Cheras



 speghetti with meat ball pun ada dalam

4 comments:

Normi Nieza said...

wah..sdapnya.:)

Cikgu Norazimah said...

bestnyer ! hujung bulan ni CN kena pau banjer kawan2 pizza sebab dapat tukar skola, fuh !

Delimasari said...

mmg tgh lapar bangat masa beli ni Normi --- enak sekali

Delimasari said...

bagus CN boleh ambik yg box lebih besar - reramai best