Wednesday, October 8, 2014

Imigration Jalan Duta - Urusan Passport

 
Awal Pagi udah sampai kena ambik Nombor nak cepat settle
Jumaat 3 Oktober lepas pergi
Jam 7 pg org udah menunggu di pintu Besar termasuk ler daku sekali
cuma nak renew jer - expired lagi 6 bulan tapi rasa2222 nak terbang
wat awal lebih mudah
sesiapa yg nak wat pasport ni x payah nak ambik222 gambar di kedai gambar jangan membazir
sebabnya haritu bawak gambar sekali - xnk pakai kte punya
snap di situ juga tapi yang wanita kena pakai tudung hitam - klu masa tu kte pakai tudung berwarna
dia pinjamkan tudung yang mereka sediakan
Untuk Lelaki pulak di baginya pakai Blazer Hitam telah disediakan.
senyum2222 - clik  - siap tempek kat pasport kte.....




 
1 Jam selepas Proses Siap  -- sementara tu leh pegi minum222 kat cafe yang telah disediakan
harga makanan tidak membebankan..
lalalalalalalla --- Pasport Siap

3 comments:

Elya Roza said...

Aah x payah ambik gmba sendiri , skng gmba black and white x cantik

Delimasari said...

yerr - black n white

CT Humairah said...

amek gambar kat sini muka mesti nampak lain.. isk isk tak tahula camera apa they oll guna..