Tuesday, January 19, 2016

Jom Minum COFFEE LEGEND


pkwe ku nak minum coffee legend pulak
nun jauh di sanan shah alam - dekat jekel


ahad 17 Jan 2016 jam 3 kami sampai
itu ler owner kawan kami juga jual air ni
hari minggu mereka wat kerja sambilan ni
stall kawan kami bersebelahan station petronas
berdepan dengan station white coffee

ada 12 perasa - sebahagian yang diingat
Cappucino-cokelat-mocha-green tea
banyak lagi ler.....


tengah kepanasan customer datang membeli
termasuklah kami - hahahahha
terus cakap Cuppucino satu......

tengok orang ramai beratur nak membeli - tumpang gembira dan seronok


rupanyer udah bnyak sangat perasa
kena tulis kat bekas tu
dan gelas2222 perasa pun tulis nama
nanti tersalah bancuh - lain pulak jadinya...


ini di tangan pkwe ku RM5,00 sahaja
ermmmmm - sedap nyer --- hilang dahaga


jam 6 ptg -    ngemas nak balik
sebab ais udah habis
semoga business kawan bertambah maju

kalau terjah ke jekel Shah Alam
cuba lah beli Air Coffee Legend - ermmmmm sedap

4 comments:

JAMIL HASHIM said...

singgah petang http://jmbelog.blogspot.my/

Farahain ZFA said...

wahh macam best je..

azlina samsuddin said...

Tq..yang belum cuba marila try...hilang dahaga..

azlina samsuddin said...

Tq..yang belum cuba marila try...hilang dahaga..