Friday, February 12, 2016

Giveaway nurinkhairi X SHAKLEE Collagen Powder - menangi penginapan Swiss Garden Resort

mari kter reramai memeriahkan GA dari 


dapat penginapan d Swiss Garden boleh ler
bawa family bercuti-cuti

STICKY POST
NEW ENTRY PLS SCROLL DOWN


jom ikuti langkah222 di bawah - 

Cara-cara untuk menyertai giveaway ni sangat lah senang:

1. Follow blog nurinkhairi ni
2. Post entry dengan tajuk:

Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

     (a) Wajib sertakan gambar giveaway di atas dan backlink pada post nurin ni
     (b) Untuk pembaca yang takde blog, boleh skip step ni

3. Jawab satu soalan berdasarkan artikel SHAKLEE Collagen Powder kat bawah:

Pengambilan SHAKLEE Collagen Powder yang diekstrak daripada ikan merah lautan dalam bermutu tinggi, dapat membantu mengurangkan kedutan dan garis halus. Jawab YA atauTIDAK?

Untuk jawab soalan tu, sila komen dalam kotak komen di entry nurin ni!

Senang kan? Jemput semua blogger dan pembaca untuk join ok. Pemilihan pemenang adalah secara random. Share the love!! :)

6 comments:

Khairunnisa Azizi said...

sesame kita join.. ;)

jom join blog saye.. saye blogger baru...

http://khalisyahinsyirahbeauty.blogspot.my/

Bonda Zahra said...

Bonda singgah dari GA y sama:)

http://bondazahraareesa.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

Fadzillah said...

Salam... blogwalking sini, dtg dari GA yg sama

http://dielacraft.blogspot.my/2016/02/giveaway-nurinkhairi-x-shaklee-collagen.html

Goodluck.

Fyda Noh said...

Wahhh menarik berul hadiah dia tuu

nurin khairi said...

tq join..datang balik dalam minggu ni utk tau result ye

Delimasari said...

tq, terjah di sini