Tuesday, March 15, 2016

giveaway by Ros Nordin


amat menarik GA yang dianjurkan
jangan lengah lagi jom reramai kter join

untuk lebih detail boleh layari

1.Follow Blog  RosNordin ( Yang ini WAJIB ) dan Follow Instagram 
   ( Yang ini Kalau SUDI ) 
2.Buat entry tajuk "GIVEAWAY by RosNordin
   " Copy banner diatas dan backlink ke entry ini.
3.Dah siap sila letak link korang di ruangan 
   komen entry ini dan tulis sekali hadiah pilihan.

Giveaway berlansung selama 20 hari bermula hari ini 11 March 2016 hingga 31 March 2016 dan melalui giveaway ini saya seikhlas hati nak bagi 11 hadiah untuk mereka yang bertuah . 1 adalah hadiah misteri yang akan diberikan kepada PENYUMBANG TERTINGGI TRAFFIC ke blog saya. DAN BILA MISTERI MAKNANYA AKAN KEKAL MISTERI la ye.. Ada 20 hari kan jadi  perbanyakkanlah sumbangan traffic di blog ini.. hihihi.. dan baki 10 hadiah korang boleh tengok bawah ni..

boleh layari blog RosNordin....




5 comments:

Lady Shah said...

selamat bersegmen.. gud.luck


http://www.byshaz.blogspot.my

Delimasari said...

GUD LUCK - TQ

ros nordin said...

Thank you Delimasari sudi join GIVEAWAY by Ros Nordin =)

The KehalusanKelembutan said...

Salam alaik, salam sejahtera .. dari GA sama datang berkunjung:)

http://cahayakehalusankelembutan.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html

CikPuan FiDa said...

singgah dari segment yg sama http://hatinufid.blogspot.my/2016/03/g-i-v-e-w-y-by-ros-nordin.html