Monday, August 14, 2017

nak settle pun perlu menggunakan pihak Lawyer

3hb Ogos 2017yg lalu ada appointment ngan Lawyer Bank RHB
jadi terpaksa lah pkwe ku menemani nya

urusan jual beli rumah selesai
urusan settle pembayaran pun ada lawyer juga

cuma senangnya x payah susah222 nak lantik lawyer lagi
pihak Bank uruskan.

datang dan sign berbagai222 surat yang disediakan dan sediakan duit bayaran
pihak lawyer yang dilantik akan buat proses selanjutnya

pejabat nya di Bangunan Campbell bersebelahan ngan Pejabat Polis Dang Wangi


harap2222 semua berjalan lancar

selepas ini akan ke Developer pulak
akan ada pihak lawyer lagi dari sana
sedia jer lah wang bayaran
settle jadi hak milik sepenuhnya....
tunggu proses lagi dalam masa 2 bulan.


2 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

nak sesuatu tu memang payah kan,tapi hasilnya tu yang best...moga dipermudahkan

Delimasari said...

terima kasih Siti - insyaalllah