Monday, November 5, 2018

makan tengahari di Itik Salai Masthar Kajang 4/11/18

Salam Petang Isnin
smlm Pkwe ku ajak makan tengahari kat Itik Salam Masthar
Kajang

ikut ler jugak walau Makwe x mkn itik
keluar dari rumah 345 petang
rupanya masih ramai orang

tp hanya tinggal lauk itik jer

ayam, daging, ikan keli bakar semua udah habis




tempat nasi
satu pinggan RM1.00



Pkwe ku g ambik lauk
satu mangkuk gulai lemak cili padi itik salai RM7.00


sebok membakar


rupanya bakar guna tempurung
patutle gulainyer sodap
pedas, lemak

Pkwe beli tiga mangkuk
tu diaaaaa
mmg citaras dia




beransur petang masih ramai yang berbaris

sesiapa yg berminat boleh google Itik Salai Masthar
sempat temuramah tokehnyer
satu hari lebih kurang 200 ekor di salai
masak lemak cili padi yang ummmmpppphhh

4 comments:

Normi Nieza said...

laris sgt2 ni..:)

Masmira Masri said...

salam perkenalan...1st time dtg sini hehee... ya Allah mmg sejak 2 menjak ni teringin benor itik salai masak lemak dok terbayang yg dok jual itik salai tergantung kat tepi jalan kalau nk p kopilah hehehee.baru2 ni jirang masakkan rendang itik tp xberapa kick lah xleh lawan lomak cili padi.sedapnyaaa.... jemput singgah blog sy yer..done follow u.

Yose Suparto said...

BROKER TERPERCAYA
TRADING ONLINE INDONESIA
PILIHAN TRADER #1
- Tanpa Komisi dan Bebas Biaya Admin.
- Sistem Edukasi Professional
- Trading di peralatan apa pun
- Ada banyak alat analisis
- Sistem penarikan yang mudah dan dipercaya
- Transaksi Deposit dan Withdrawal TERCEPAT
Yukk!!! Segera bergabung di Hashtag Option trading lebih mudah dan rasakan pengalaman trading yang light.
Nikmati payout hingga 80% dan Bonus Depo pertama 10%** T&C Applied dengan minimal depo 50.000,- bebas biaya admin
Proses deposit via transfer bank lokal yang cepat dan withdrawal dengan metode yang sama
Anda juga dapat bonus Referral 1% dari profit investasi tanpa turnover......

Kunjungi website kami di www.hashtagoption.com Rasakan pengalaman trading yang luar biasa!!!

acu yuhan said...

hi.. content blog menarik.. lets blogwalking and click iklan..done follow u.. follow me back.. http://acuyuhan.blogspot.com/ thanks