Friday, July 31, 2009

kecoh

nak story kat sini juga. beberapa bulan yg lalu, kte ade cite pasal jiran kte kehilangan kete rush dia d depan umah.

tot-tot-tot pg ni digemparkan plak kete baru dia VIOS ade pencuri nak curi sport RIM sebab ada satu JET tertinggal kat tayar kete dia.
Kete VIOS dia udah senget.......
Kte keluar isteri jiran ku bercerita - sian dia - sampai dia kata nape orang asyik nampak kete dia aje. Kte xtau nak cakap ape.

Itu yang kte lambat keluar rumah sampai opis pg ni kol 8.25 pg., sebab jiranku nak pinjam pakwe ku punya alat2 pasal tayar ni.

Utk pengetahuan, jiranku itu ada 4 jenis kete, penuh depan umah. Bahayakan........

Wahai pencuri2 janganle menyusahkan orang lain.

Semoga hartaku, rumahku dilindungi oleh yang maha esa. Amin


6 comments:

mama tisya said...

bahaya tul..agaknye die tgk byk benor kete umh org tu smp 4biji so now tgal brp kete jiran tu??

Mamamanja said...

pencuri tu tgk byk sgt gamaknya... tu yg nak dikurangkan

oya@mamahamzah said...

yo... siannyer jiranmu itu... takper la tuntut kat akhirat....

hi delima, saya dah follow awak.. if u don't mind be my follower too...
salam perkenalan...

Delimasari said...

masih 4 kete, cepat beno beli lain wehhhh...

Delimasari said...

yg takut tu kete tu depan umah kte yg penuhnye....

Delimasari said...

tq, slm perkenalan..
kte follow dan layannnn....