Monday, December 28, 2009

cite sabtu dan ahad

tersangat le susah hati ni..
PC wat hal lg = xleh nak upload gambar, center dan seangkatan dengannye
icon222 tu udah xnak kuor kat cni camana nak klik22 tu ... haaa..

cite je le kat sini.. kisah balik melaka

ptg sabtu jam 6 balik melaka - punya jemmm gilos
on the way telefon MIL - dia xde kat umah - g umah adik pakwe ku..
kami pun ke sana - udah le dlm perjalan JEM GILOS - udah sampai
ke umah dia pun JEM - apa maksudnye dalam umahnye pun JEM ----- haaaaa
faham maksud daku tu..... kengkawan fikir le sendiri.. pening
Sabar le wehhh - hajat hati nak tido kat hotel (Seri Malaysia) je le
tp ermm fully book le last2 minute ni --- tido je le menunggu pagi...

pagi sok selepas breakfast ingat nak balik ke masjid tanah le
ngan MIL - rupanye dia nak tido lg kat situ sampai hari khamis...
kte pun bersiap22 le nak balik KL = ermmm pakwe kata jom
kte p dataran pahlawan - ronda222.... sampai sana orang udah
ramai benar - parking kat basement hampir penuh.. Mengalahkan Kuala Lumpur
jam 10 pagi org udah berpusu-pusu g ctu ===

Penat meronda ngan anak22 buah - p mkn tgh - pas tu balik umah
Berkemas - jam 3 ptg bertolak pulang ke KL.
Dekat Air Keroh tu udah tersengguk22 kete penuh di jalanraya.. fuuuhh
mmg sakit = pakwe masuk jalan lama pas tu highway LEKAS
terasa jauh perjalanan =======
Sampai umah jam 8.00 malam.....
Pakwe terus tido - pening kepala menghadapi JEM gilosss

xtvt kte kat dapor - masak sambal tumis udang + petai....
selalunya pakwe ku ini selepas kepala pening dia udah ok
dia akan makan nasi walaupun tengah malam ... baik kte standbye lauknye.

Memang betul jam 11.30 dia terjaga terus nak makan nasi
sambil layan bola d astro.... Pas tu nak minum Higoat plak huhuhuhu..

Habis clear pinggan yg kotor - kte tido pengsan -
nak tau ape jadi - pagi ni lambat sampai ofis -
message Boss lewat -------

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaa


8 comments:

POSH76 said...

penuh tul activiti..hehe

Delimasari said...

tu le posh..
dari minggu pertama disember
sampai minggu akhir disember
ada je urusan nye...
2/1/10 ke Neg 9 plak
jemputan kahwin....

Diarihatiku1976 said...

urusan hidup ni takakan ada penghujungnya... ahahskss..

JJ@ratu78 said...

byk peristiwa JEM rupanya hah :)

Delimasari said...

yer INA =
itu le kehidupan yer...

Delimasari said...

mmg JJ = hari22 mengalami JEM ni.
paling sakit JEM dari Tapah ke Kuala Lumpur...

Dee said...

bestlah..byk benda nk buat..dee boring je dok umah cuti2 pjg ni..

Delimasari said...

tiap2 minggu ada saje xtvt Dee...