Monday, October 4, 2010

FIRST LUCKY DRAW

STICKY POST
Entry Baru Scroll Ke Bawah

Sesiapa nk dpt Dinner Set Jom kte semua join lucky draw

dari topsyturvymum





Syarat penyertaan:

1) Anda adalah seorang blogger. (Insyaallah lain kali aku buat lucky draw untuk blogger dan header pulak ye).

2) Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia (bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai).

3) Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara sticky post (Tutorial untuk sticky post klik SINI di blog anda. copy je le entry ni. (1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja).

4) Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan koemn entry ini. (nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5) Tarikh tutup adalah bila2 masa sahaja dalam minggu ini (sebelum Isnin depan 04/10/10). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.


6) Pemenang akan dipilih DISINI

Marile kte serbu Lucky draw kawan blogger ni...

TOPSYTURVYMUM dan boleh juga dapat info ni

dari blog posh ........

Harap222 terpilih leeeeeeeeeeeeee

2 comments:

POSH76 said...

good luck sis kalu menang leh share mug sejibik hehe

Delimasari said...

boleh posh === tp xpasti lulus ke tidak tawaran tu....