Saturday, January 5, 2013

1st Time ke NSK Pasaraya

sebelum ni Delimasari ada   baca tentang kelebihan minum Pati Jus Delima  dalam Blog 
lizali-macam2ada.blogspot.com , klu rakan nk tau lebih lanjut kena terjah ke blog macam2ada yer.....

nak dijadikan cerita -  tgh td saje222 ajak pkweku ke NSK, mereka kata barang222 kat situ murah222 belaka
parking kat situ free selama 3 jam, klu lebih kena bayar... bagus jugak ni...

jalan2222 orang mmg ramai sokmo - terpandang ada promosi membuat Pati Jus Delima, apa lg terus berbaris le tgk org pun berbaris untuk dapatkan Pati Pure Jus Delima..

jom layan gambar  promosi 



itu mesin perahan  buah delima tekan dari atas dan air perahan terus masuk ke dalam botol

rupanya mereka ni dari Turki -  - ape lg tidak ketinggalan rembat 2 botol 
x pasti esok ada lagi ke tidak.
mmg PURE dari ladang

 

7 comments:

luqman zakaria said...

pernh dulu minum delima jus memang lazat..

p/s : kalau rajin.. vote lah arepnakbebel.com dalam kategori Fav Lifestyle blog untuk MSMW 2013 ..:)HEHEHE

ALoNa CintamaniszLite said...

jus mmg sedap..kalo ori mesti lagi sedap, kan..
tp syok lagi kalo dok makan isinya, hehe...

Budak Kampung said...

abg n akk iman kaki NSK.suke beno g sne

Delimasari said...

dgrnya NSK tu 24 hours OPEN

Delimasari said...

slmt pg Luqman

Delimasari said...

Cintamanisz - mmg sedap jus ORI tu

Kesuma Angsana said...

nampak cam menariklah