Thursday, July 18, 2013

SAYA NAK MENANG WALL MAKE OVER BY NADIA


SCROLL DOWN NK TGK ENTRY BARU YER!!!!!!!
melekat sampai 18 Julai, 2013





Terkedu tengok design dari Wall Nadia ni, apa lagi terus nak masuk contest ni untung22 terpilih kannnn...
Jom kengkawan kte meriahkan
SAYA NAK MENANG WALL MAKE OVER BY NADIA
 cara-caranya.............
copy-paste dari blog Nadia
 
1. Like facebook fanpage Wall makeover by Na tekan sini.

2. Like facebook fanpage nadiafarahida tekan sini.

3. Pilih salah satu gambar design dari facebook fanpage Wall makeover by Na yang korang berkenan untuk buat dekat rumah korang.

4. Buat 1 entry di blog masing-masing, attachkan sekali design yang korang dah pilih siap-siap dari facebook fanpage Wall makeover by Na tadi dan sambungkan ayat ini,
" Saya nak www.nadiafarahida.com memilih rumah saya untuk dimakeover oleh Wall makeover by Na dengan design pilihan saya ini kerana .........................."

* rumah akak tak pernah di makeover walaupun telah d renovate xde decorate apa222 letak sofa dan langsir cukup le....at least bila di makeover satu kelainan akan terserlah dan akak mungkin lebih rajin untuk menghias rumah - 
lagipun budget lom cukup lagi . hehehehe
 
* klu jd kenyataan ini adalah satu bonus dan hadiah istimewa keluarga untuk menyambut Hari lebaran tak lama lagi
 
* makeover seperti gambar dibawah jadi pilihan hati akak.


 

 
 

13 comments:

Mahirah Ridzuan said...

good luck dear...

Hanif Idrus said...

Good luck!!

Delimasari said...

tq Mahirah dan Hanif
excited sangat ni.

Sya Mimie said...

goodluck.. :)

nadia farahida said...

wahhhhh terima kasih kak sudi joinnnn :) nanti nadia cuba pilih yang terbaik yeee. selamat berjaya kakkk. hehee

Delimasari said...

Tq Sya

Delimasari said...

Tqvm Nadia -
Akak cuba22 dan intai22 - hehehe

nadia farahida said...

kak delimasarii :)
tak kesah pukul berapa-berapa nak collect kek tu akak cakap jeee hehehe. area mana kak? kalau betul nak bgtau nadia ehh :))

Tautan Hati NabilaHasyim said...

Semoga berjaya untuk akak jugak..

Oh salah seorang yang pilih design glamor tu ye...

Nape saya xdak taste mcm org lain ek, ayooo...

Delimasari said...

Tq Nabila -

Delimasari said...

ok, Nadia

SiGadis Yuyu said...

hehe,,done follow sis..slm ukhuwah ;)

Delimasari said...

salam ukhuwah Yuyu - slmt berpuasa