Wednesday, July 24, 2013

Segmen Hadiah Ramadhan bt Diera Tekikushika

 
sticky post 24 July, 2013
scroll New Entry
 
 
Menarik segmen di Bulan Yang Mulia ni -
Kengkawan jom dapatkan tudung2 percuma dari Blog Diera
 
Pilihan Akak adalah : ----------------------
Bawal, Selendang Athira dan Preloved Items
 
 

13 comments:

Diera Tekikushika said...

hai akak, terima kasih joined =) nanti apa2 saya contact akak ye

wardah said...

Assalamualaikum..salam ziarah!! Jemput ziarah blog saya
http://supplementforall.blogspot.com/

IntaNBerliaN said...

good luck kak.. :-)

*btw, akak kata nak bookmarks raya tu kan, nanti akak bg alamat

zarina_naniey@yahoo.com.my

ltk tajuk bookmarks raya intanberlian

Diera Tekikushika said...

Assalam/Hai

Diminta anda untuk bagi details seperti dibawah:
Nama penuh
Alamat
No. Telefon

Kerjasama anda saya hargai dan terima kasih kerana join segmen ini.
dieratekikushika.my

dieratekikushika@gmail.com
SUBJECT: SEGMEN HADIAH RAMADHAN BY DIERA TEKIKUSHIKA

Delimasari said...

Tq Intan Dan Diera

paridah said...

assalam salam ramadan

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://outbounddimalang.com/

adyna said...

Dah lama tak join segmen2 nie

Delimasari said...

salam ramadhan paridah

Delimasari said...

tq saifuddin dan adyna
slmt berpuasa

nadia farahida said...

kak delimasarii :)
tak kesah pukul berapa-berapa nak collect kek tu akak cakap jeee hehehe. area mana kak? kalau betul nak bgtau nadia ehh :))

adzairdawati makdara said...

all the best

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Selamat bersegmen yer..;)