Friday, October 4, 2013

BANK PUNYA PASAL HATI AKU TERUS PANAS

pening jugak ngan Boss aku ni  --- akaun sudah ditutup katanya tapi penyata akaun tetap sampai
udah banyak kali surat dihantar berserta email dan talipon bagai tapi hampeh --
JANGAN HANTAR PENYATA AKAUN LAGI.  Tapi tetap juga Boss terima surat ada le CR nye sen22222222 sahaja.
Boss bersungut - nape2222   -- macam aku x wat kerja  ---- terasa hati tau dari pagi wat kerja dengan senyuman tp bila Boss bersungut - aku terus sentap...

Call Bank lagi bukan senang nak bercakap dengan Bank ni - tekan sana dan  sini C-----B   nasib agak baik - Encik Johan yang menjawab dengan baik sekali- bla222222 kesudahanya dia mengatakan walaupun telah tutup akaun berkenaan memang Bank akan  tetap hantar statement penyata akaun selagi card holder name tidak bercakap sendiri dengan pihak bank.  fuhhhhhhhhhhhhh -   Bank oh Bank

 - Encik Johan berkata lagi xpe nnti saya call Boss Puan untuk clearkan masalah ini...
ok, terima kasih. Credit untuk Encik Johan masa ni le - xpasti clearkan ke tidak.

harap222 selepas ni jangan dia bersungut lagi  ----  x suka2222222....
Terima kasih Encik Johan.  x sabar pula nk tunggu feedback dari Boss....

8 comments:

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

sabar aje la kan.. susah juga kalau bank tetapkan syarat macam tu pula.. semoga masalah ni selesai..

adrianna syaz said...

Sabar2..salam jumaat :)

ALoNa CintamaniszLite said...

selagi dalam keje tu...kita ada bos...mcm ni laa nk kena hadap.
Yg bos pulak..kalo atas dia ada bos..mcm tu jgk laa dia nak kena hadap wlpn situasi berlainan, hehe..

Yumida Huda said...

huhuu...seriau gak berdepan dgn bos mcm tu
hope sis tabah k
moga cepat settle masalah tu

Delimasari said...

harap222 begitulah Mizz Aiza

Delimasari said...

tq adrianna

Delimasari said...

itu lah AlonNa - harap dpt settle

Delimasari said...

urusan Bank ni mmg menyulitkan hahahaha ---- kehidupan kan Yumida