Monday, March 31, 2014

REVIEW SLIMFAST DIET


sebenarnya xpandai nk mengarang tapi kena  review Produk SlimFast Diet yang telah digunakan oleh suami sekarang  - memang excited sungguh suamiku untuk memulakan dietnya dengan menggunakan minuman SlimFast Diet yang telah dapat dari Blog
mia liana

- Suamiku memang seorang yang suka bersukan dari muda sampai le udah Old Timer - tapi disebabkan dia tidak dapat mengawal pemakanannya - makanya beratnya susah nak turun - bila ada selingan minuman ini dia pun mencuba atas desakan isterinya juga -  hahahahahah gambar bujang dan sudah berkahwin memang ketara bezanya.....

itu yg berkobar222 bagi ia mencuba
1 peket SlimFast Diet di waktu pagi dan malam sebelum tidur 1 peket.

SlimFast Diet adalah produk kurus yang berkesan, Cara Kurus yang Cepat, Langsing dan Kempiskan perut Buncit




katanya sedap jugak rase airnya - tapi yang tidak boleh tahanya perut cepat rasa memulas, sebelum ni suami  ku memang ada kepayahan untuk membuang segala bagai di dalam perutnya - sampaikan ada wat operation di KPJ Damasara disebabkan susah untuk membuang hajat besar. Selepas Operation dia kena berhati222 dari segi pemakanan.  Normal Berat suamiku 78 kg sekarang baru turun sedikit dalam 77 1/2 kg - itu le suamiku berat badannya memang ngeliat nak turun - kena bertungkus lumus lagi.

katanya jgn ambik gambar lg - perut lom cantik lagi  -   tunggu seminggu dua lagi katanya .....

kepada yang berminat boleh
hubungi  SlimFast Diet - Blog:My Beauty Herbs dan
Fanpages: My Beauty Herbs



Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

17 comments:

Farah Waheda Wahid said...

selamat ber-SLIM Fast Diet...

Delimasari said...

yer Farah - tq

Mia Liana said...

salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

Delimasari said...

Tq Mia - cubaan seterusnya

Haneeza Mohamad said...

tak apa kak, usaha tangga kejayaan, jangan putus asa :D

Salam singgah dari blog:

http://www.haneeza.com/2014/03/cabaran-kurus-10-hari-bersama-slim-fast.html

PakcikLie PCL said...

Delima Sari..assalamualaikum, salam singgah 1st time kat sini jangan terkejut eh bila tetiba pcl terjah sini..; ni semua sebab projek SFD blogger Mia dan pcl sendiri nak tengok hasil review kawan2 yg berjaya habiskan cabaran 10 hari. owh xnak tunjuk eh gambar suami slim...xpe, salam kat dia juga.

Tahniah dan Semoga berjaya ke pusingan seterusnya.

http://www.nazlee.com/2014/03/review-slimfast-diet-selepas-10-hari.html

shahida rahim said...

waaah gudluck ye..http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

Mariyam Nabella Ishak said...

Tahniah!gud luck & all the best tau!
done follow.

Aida the Pinky said...

tahniah awk..
jalan sini
http://aidathepinky.blogspot.com

Budu Bilis said...

Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

Ieyzartd Syahieyr said...

SALAM,
TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
datang dari SEGMEN yang sama...

http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

MyCherita said...

Salam, tahniah kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

sha dhira said...

wah..wah..wah.. tahniah.
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/03/slimfast-diet-produk-back-to-shape-yang.html

Emi Amira said...

wahh
tahniah n good luck
dr segmen yg sama
http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

yana aina said...

Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^


nazlyizan.blogspot.com

Mimi Azirah said...

Good luck

Mimi Azirah said...

Good luck srmoga berjaya ;)