Saturday, February 27, 2010

giveaway uncle nak bagi cd free

'sticky mode'
Jom kte joint giveaway ni senang - copy paste banner di bawah
ambik banner kat bawah tempek ler kat mana pun dlm blog korang.
+ buat link ke blog uncle pada banner tersebut.. dan jgn lupa spt biasa letak link ke sini sebagai bukti penyertaan.
+ Syarat lain.... mesti follower uncle
+ Tak perlu tulis entry... hanya letak banner
+ peraduan yang uncle anjurkan berupa cabutan bertuah... hadiahnya adalah sekeping cd ori dari Faizal Tahir yang berjudul-Aku+Muzik+Kamu (masih panas sebab baru beli (jer)
+ Sebab hadiah terhad... tempoh penyertaan cuma seminggu sahaja.
+ Bermula hari ini hingga minggu depan (20hb hingga 27 Februari, 2010)
Tarikh tutup jam 9.00 malam.
Meh le kte semua joint giveaway ni ke

2 comments:

just call me uncle said...

teriam kasih kerana sudi join uncle punya contest..maaf lah hadiah yg uncle tawarkan tu tak seberapa

Delimasari said...

tq juga = sudi menjawab,
suka mencuba aje === xberapa pandai nak menghantar contest sebenarnya..
masih bnyak kena belajar