Monday, March 8, 2010

kena pakai ke benda ni.....

" MALAM SERIBU WAJAH"



dengar22 kabar company tempat teman dapat gaji bulan22 ni
akan buat annual dinner untuk pegawai/kakitangan akhir Mac ni -
haaaa mcamana tu - berwajah222 ke....
dengar22nya juga kena pakai yang dalam gambar spt di atas....
Jadi Bajunya camana???? Itu yang membuatkan TEMAN jadi pening,
kengkawan boleh ke bg pandangan baju yg mcamana nak pakai ni...
sekarang ni 50/50 je rase nak pegi tu...
Bayangkan semua yg hadir kena pakai tuuuuuuuuuuuuuu..
Tunggu Malam Kejadian erkkkkkk.....

7 comments:

mama tisya said...

cun kn topeng tu tp tula bg yg bertudung ni kena cr bj yg sesuai ler

Diarihatiku1976 said...

boleh.. nak melaram apa pun boleh yg penting berani... baju dress labuh dan bertudung pun boleh kalo kena gayanya

POSH76 said...

wow bessnyer pergi taw rugi tak pi...hehe

Dee said...

beli kt bonita sis..murah je..xpun sewa je..

Delimasari said...

wuiitt INA...tgh selidik le ni baju yg sesuai..

Haaaa posh - hari tu nk g butik yg posh bgtau, tp xsempat, kot ada baju yg sesuai.

Delimasari said...

tu le mamatisya == kte ni bertudung - mcam le rupanya yerkkk

Delimasari said...

Dee - kt mana tu...