Wednesday, March 31, 2010

servis kereta

sungguh melegakan - kereta udah servis hari rabu lepas...
minyak hitam mahal rupanya = pkwe guna minyak hitam syntium petronas
diaorang mmg pandai ada gift tau - tp xde tutup pulak...
(mangkuk putih tu)
nnti bila taruh makanan kena pakai tudung saji nampaknya.




Gift yg dpt
nak gosip ckit kat sini tau ==
sebelum ni pkwe ada wat servis juga kat proton edar ni
guna minyak hitam mcam ni juga -
giftnya dapat set casserol (mangkuk) ada kaki tu
(memang berkenan sesangat)
nmpak kat stesen petronas masa isi minyak kete
=== tp ermmm "xdpt"
alasan mereka gift tu udah habis.... betul ke ?????
berfikiran negatif je otak niiiiiiiiiiiii
bukan ke mereka order mesti satu set sampai ===
confius22 dengar pkwe cite tu .... tau le kte perempuan
popek2222
w/apa pun pkwe suka juga servis kat proton edar Cheras ni...
katanya bagus servis mereka...
Layaannnnnnnnnnnn


6 comments:

Wanie said...

cantiknya...
betul tuh kadang kan wani pun confius la..cepat sungguh habis..diorg bagi kat family kot..

Dulu kan ada gift transformer pun cam tuh gak...cepat sungguh habisnya..

Delimasari said...

klu betul habis xpe wanie, tp
takut ada yg tersirat kan...
memacam yerkkk

POSH76 said...

cantikla...suker sgt kalu mende free2 ni...hehe

beselah mende2 camni kita pun tak tau tp yg penting dptkan jugak...jgn kata takde stok so tak mo kasik apa2 hehe

JJ@ratu78 said...

JJ pun ada dpt bekas mcm ni KD, AI g servis savvy ari tu dapat, kaler kuning :)

Delimasari said...

tu la yg first dulu, xdpt, frust bla pkwe cite tu...benda percuma, pe boleh terjadi yer posh!!!!!

Delimasari said...

oo yer ke JJ, tp xde tutup erkkkk.