Monday, March 1, 2010

pra GP Joran, Pantai Puteri, Melaka


Maskot semasa Pra GP Joran kat Pantai Puteri 28/2/1010
Johan dapat RM20,000
Penyampaiah hadiah oleh KM Melaka...

Kte bertugas masa ni...
syarikat kami salah satu penaja Pra GP Joran ni
tp x snap gambar org memancing pun

Panas Terik nya......
Next GP Joran akan snap lebih kpd gambar Ikan yang
peserta dapat.....





Kami menginap di Everly Resort, Melaka


ruangan dapor

Dining Room


tempat santai tengok TV

Bilik Utama

Everly Resort ni nama baru
nama lamanya Reviera Bay Resort
mmg berbaloi klu sesiapa yg bawa family ramai
dalamnye ada 2 bilik besar

swimming pool pun ada - org ramai bercuti kat sini.
Sesiapa yang nak bercuti ke Melaka leh le pilih resort ni...


Berbaloi-baloi.....................

'Melaka Bandaraya Bersejarah'

5 comments:

fiD said...

jeles nie kak!

Ena said...

salam kenal..

bestnyerrr..

Delimasari said...

boleh join fiD

Delimasari said...

salam di sambut Ena

JJ@ratu78 said...

BERNAS masih menaja GP Joran..best lah awak dpt bertugas lagi di GP Joran...bukan senang nak outstation skrg ni :)