Friday, November 9, 2012

kecewa ngan JULIA

kecewa giler smlm xdpt tgk ending dari awal -
sampai umah jam 7.45 mlm
 xtgk trajedi menimpa yang jahat222 tu terutama SOPHIA
malam nk layan youtube xsempat maaaaaaaaaaaaaaaa


harini klu boleh nk selit222 juga layan youtube JULIA
w/pun udah baca sinopsis ending dari blog kengkawan.

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak tgk la pulok..

Sue-Rya Qistina said...

hikhikhik. saya x pernah tgk pun drama ni. x sempat nk tgk pun. sampai rumah terus salin uniform n masak2 kt dapo. hehehehe

Dee said...

my husband tak pernah tinggal citer julia ni..mmg bestlah..lgpun k dee mmg suka lakonan nabila huda tu..hehehe..

Syida Rasyidah said...

waaaaaaa, dh abes ke! ala, tak sempat nak tengok. huhuhuhu

Dikbi Kamaruddin said...

tak follow cite ni tp opismate kata ending tak best..huhu

yana aina said...

tue lh kuciwe tak dpt tgk ending ... hujan + petir. kene off tb ...

Delimasari said...

ada yg tgk yer --- mmg betul balik berperang kat dapor semestinya Sue

Delimasari said...

samale kte husband tengok tp smlm mmg tercicir ...

Delimasari said...

Syida N Dikbi pun x tgk juga

Delimasari said...

YANA jom layan yuotube

Dunia Wilma said...

Tak pernah tengok drama nie :-)

Delimasari said...

Best JULIA ni Wilma