Monday, April 8, 2013

akibat makan Pil Tahan Sakit -

x pernah222 makan Pil Tahan Sakit - akibatnya harini mcam222 berlaku pada diri sendiri
dua tiga harini mmg kerap sakit pinggang dan sakit belikat - mgkin fakto UMO gamaknya - hehehehe
 mmg sakit yg amat - 
malam td jumpa doktor dan dia sarankan wat injection  --- tak mau - mntak PIL tahan sakit --- aje
lepas makan bagai -  dan zzzzzzzzzzzz - tidor yang amat lena  - lega bangun pagi
dlm kete pagi ke tempat kerja - rase lain macam - pening, loya dan muntah - nasib udah ready ngan plastik dalam beg - xde makanan yang keluar hanya air yg berwarna hijau - lemah - selemahnya
sampai opis - apa lagi baring le .......... mmg x stabil lgi ni tp sakit pinggang dan sakit belikat xde rasa lg.

call klinik ceritakan ape yg berlaku pada diri - petugas tu kata memang ada side effect - adeiiiii , kenapa smlm xcerita perkara sebenar, dia suruh dtg refer semula..... Hai  sabar je le!!!!!!!!!
- Nak g baring lagi ni.... udah maklum ngan BOSS - siap tunjukan PIL TAHAN SAKIT padanya..
Terima kasih BOSS . harap ptg ni back to normal...

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

memang x elok makan pain killer selalu ni dear... ^_^... patutnya u amik jap jer semalam...tapi kalau ai, ai faham kot kenapa, ai takut jarum... hu hu hu...

get well soon and take care tau...

Kesuma Angsana said...

take care ye, & get well soon

latifah zainal said...

semoga cepat sembuh...amin...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Delimasari said...

tq Farah - pertama kali ambik - mmg pewai - takut lg

Delimasari said...

Tq Kesuma -

Delimasari said...

tq - latifah - .insyaalllah

Delimasari said...

hv a nice day 2 U - Saifudin