Monday, April 15, 2013

food testing

weekend haritu  - Delima dan suami ikut Brother In Law pegi berbincang ngan Catering di Bandar Tun Hussien Onn - Brother In Law nak mengadakan kenduri perkahwinan anaknya.
merangkap pakej perkahwinan le -
banyak ke sessi hiasan dewan dan menu makanan yang diperbincangkan.
semesti nya lah Citarasa Johor -
Nasi Beriyani dan seangkatan dengannya (panggil pakej lengkap)
masuk ke show room ada slide gambar menu dan juga slide pakej perkahwinan yang telah diambil tempahan oleh orang-orang luar.

penat berbincang (cewaah) kami dihidangkan nasi beriyani dan lauk-pauknya - sebab kami berbincang di Restoran yang dimilikinya  ---
sementara petugasnya menyediakan nasi untuk kami - Delima pun snap le gambar yang ada di show roomnya - hanya segelintir je yang di klik.


 hiasan meja
 sample beras untuk nasi beriyani yang digunakan
contoh bunga hiasan meja dan juga napkin beranika color. (kelabu le pulak)

Kalau kengkawan nak cuba catering ni boleh layari www.djucatering.com
Kemungkinan TEMANYA LIGHT PURPLE... harap2222 semua berjalan dengan lancar nanti.  Rasa222 nak sponsor Bunga Pahar untuk anak buah ni..... boleh tak?????

9 comments:

Sue-Rya Qistina said...

nak wat majlis kahwin skang dah senang kan. order saje kt caterer. yg penting, siapkan ongkosnya. hehehe

Hanif Idrus said...

Profesional...nampak gaya caterer tu yek.
Siap ada test food lagi..

Mas Zull said...

assalamualaikum....cantik2 berapa kosnya tu ek...

nadia said...

nak sponserrr? dah tentu anak buah akak cakap boleh snagatttt :p

Delimasari said...

betul tu Sue - Ibu-Ayah pengantin get ready je le -

Delimasari said...

yer Hanif - slide show pun ada

Delimasari said...

Mas Zull ikut pakej ape yg d order
pakej standard , pakej lengkap dan pakej tradisi klu pada dewannya pulak ada pakej Seri Dju, Seri Dewan dan Seri Kasih - makan ribu-riban le - beritahu apa Tema - kerusi pun ada bajunya. mmg ummmph tp boleh runding

Delimasari said...

insyaalllah Nadia - memeriahkan majlis anak buah akak

Kesuma Angsana said...

wah ada food testing lagi, besar tu yer kendurinyer