Tuesday, April 13, 2010

bora ombak

sabtu lepas g wedding sepupu (pihak perempuan) kat Bora Ombak ===
sebelum ni dengar ramai artis wat wedding kat sini
kesahihannya pelakon Q-Haidar/Linda Jasmine =
cukur jambul anak pun di Bora Ombak ni...
artis yg lain pun ada -
pelancaran album baru dan memacam event kat cni.
Bila dapat jemputan ke Bora Ombak -
x lepas kan peluang untuk menghadiri sama le...
sempat snap beberapa gambar == layannn gambar


Ada pengacara

sebelah pihak kami

Makanan masih bertutup (ada payung)
ada gambar part 2 (tunggu)



10 comments:

POSH76 said...

kelass gak buat kat sini....tingin gak nak pi sini...mcm besskan...hehe

Dee said...

wow..bestnya..food sedap x?

Delimasari said...

tempat je glamor posh...

Delimasari said...

haaa Dee = makanan mcam biasa kenduri yg dihadiri ... cuma ada muzik slow, ada pengacara, suasana tenang dan nyaman

~sall said...

pehhh...klass gitu. Payung tu yg buat mahal di pandang. Best3

Delimasari said...

betul sall
mcam Di Raja = berpayung bagai
konsep kat citu agaknye

JJ@ratu78 said...

pernah sekali kita g makan kat sini, sekali tu je lah pastu tak g dah...makanannya biasa2 je hah...tp reganya lumayan huhuhuhu

Delimasari said...

ye ker JJ = agak nye JJ konsep Bali tu kot -- mlm tu lauknya mcam kenduri yang biasa22 aje.... desertnya pun xde mcam hotel bagai... tp tmpt mmg glamor kan...

Diarihatiku1976 said...

tempat je glamor

Delimasari said...

ye le INA ===