Tuesday, April 20, 2010

layaan gambar di pulau kapas

sotong ni beli kat pasar = mkn tengahari sabtu

Boat yang kami naiki

tempat masak
hampir nak makan == sonok dia ni, baru lepas mandi laut
yang bercekak pinggang tu penat membantu masak gulai asam pedas

Bas yang kami naiki dari Kuala Lumpur


dengan pasangan masing-masing
dapat gelaran pasangan MOON !!!!!!!!
yang belakang tu Ketua Human Resource

ada lg..... tunggu


7 comments:

Dee said...

bestnya...arrrhhhh..kena pegi nih..kena pegi..

fiD said...

sedapnye kalu gorenngggg

Izan said...

sedapnya sotong tu. ni nak kene tunjuk kat husband. dia suka sgt makan sotong bakar =)

Delimasari said...

Jom Dee!!!!!!

Delimasari said...

tp hari tu fiD - sotong kat pasar yg dapat.....

Delimasari said...

mmg manis rase isi nye IZAN...
fresh kat sana.....

POSH76 said...

fressnyer sutun tu....hehe