Tuesday, October 9, 2012

WAD PEDEATRIK, HKL

melawat anak buah kat spital pada hari minggu 7/10/12

UDAH SEBULAN DOK SPITAL BUDAK CELOTEH NI
jarum222 kat tangan udah cabut
klu tidak mmg ada aje....

tingkatan 2 tp dok wat kanak-kanak
sakit ASMA yg agak kritikal setiap 4 jam kena sedut oksigen
bg kahak keluar - selepas sedut oksigen dia akan batuk, berair2222 matanye nk mengeluarkan kahak tu - terseksa sekali
harap ia cepat sembuh

buat scope sudah
smlm wat CT SCAN


melayan dia makan - katanya masakan d spital x best
klu dapat masak lemak rebung dan curry itek dia suka..... 

 tengok x habis
kesudahannya partner yg baju kotak tu yang kenyang
termenung bila nk kuar dari spital
rupanya saranan dari Kerajaan bila ada pelajar yg berada di hospital ada cikgu datang mengajar tidak le mereka ni tercicir...

5 comments:

MRS Rongoks said...

sakit asma nie mmg kena selalu beringat. hurmmm

ALoNa CintamaniszLite said...

sebulan dok spital?? adui laa...mesti laa boring. Kita yg tua2 ni pun boring..inikan laa budak2 remaja cenggini, semoga leh sembuh dan keluar dok umah semula.

Delimasari said...

x boleh sejuk dan kipas pun xleh tepat ke badan org yg ada Asma ni.

Delimasari said...

harap222 begitu le Cintamanisz - tq, kte dok spital 4 hari pun udah boring sokmo

Aisy Nasiha said...

semoga cepat baik ye....kena jg makan selalu , asma mudah berulang lg kan?