Tuesday, March 19, 2013

Chantek Dress Special Anniversary Giveaway

"CHANTEK DRESS SPECIAL ANNIVERSARY GIVEAWAY!"

Tengok Tajuk dan banner di bawah - udah tau mmg best Giveaway yang
dianjurkan oleh Chantek Dress
jom lihat ape yg dikehendakinya.......

Assalamualaikum semua!

Alhamdulillah. Kami ada berita gembira nak beritahu. Kami akan buat special GIVEAWAY!
Giveaway ni dibuat sempena 3 tahun usia chantekdress, pada 15 March 2013 ini.

Kami akan buat giveaway 

Ok jom tengok 

Syarat syarat penyertaan.

1. Like facebook chantekdress (LINK FB CHANTEKDRESS)
2. Peserta hanya boleh menyertai salah satu sahaja, samaada melalui Facebook, atau melalui blog.

 
Bagaimana nak menyertainya?

Kategori Blog

1. Mula - mula, letak banner chantekdress di blog masing-masing. Make sure ada link ke blog chantekdress ya.
2. Buat satu entry bertajuk "Chantek Dress Special Anniversary Giveaway!"
3. Dalam entry tu, mula-mula copylah semua syarat penyertaan, banner, hadiah, info. Kemudian, story lah apa-apa tentang chantekdress. Sekiranya anda pernah membeli baju dari chantekdress, letakkan sekali gambar anda memakai baju tersebut dan itu akan dikira sebagai BONUS!
4. Selepas itu, hantarkan link blog (link entry GA) anda melalui email, chantekdress@gmail.com atau boleh comment pada link ini. Tetapi saya nasihatkan anda email sebab saya nak tahu butir-butir peribadi seperti nama dan phone number.  Sekiranya tiada butir peribadi, penyertaan anda akan terbatal.


Hadiah - Hadiah


Ok, kami akan berikan hadiah mengikut kategori. 

Hadiah untuk kategori blog

1. Tempat pertama - Dress bernilai RM85, fashion belt, Key Chain, satu hadiah misteri
2. Tempat kedua - Dress bernilai RM85 dan fashion belt
3. Tempat Ketiga - Dress bernilai RM60 dan fashion belt
4. Tempat keempat - Dress bernilai RM50
5. Tempat kelima - Fashion belt dan keychain

Amat tertarik bila melihat mereka yang memakai  Dress anjuran Chantek Dress - nampak anggun , manis dipandang - terus hati ni berketik untuk memilikinya, tidak dapat upload gambar memakai Dress ini kerana belum ada dalam simpanan justru itu amatlah ingin memenangi  GA ini.

JOM KENGKAWAN KTE MEMERIAHKAN GA DARI CHANTEK DRESS


13 comments:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear... ^_^

Delimasari said...

tq Farah - mai le join

Sue-Rya Qistina said...

good luck!!
nampak menarik je GA ni.
nak try la :)

mi$$ch0c0laTe said...

dr Giveaway Anniversary Chantek Dress yg sama :D

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2013/03/chantek-dress-special-anniversary_15.html

Dee said...

all the best sis..

Aimi Wardina ♥ said...

Sudikan awak menjadi sponsor saya ?
http://aimi-wardina.blogspot.com/2013/03/pencarian-sponsor-for-5th-giveaway.html ◕ω◕

Hanif Idrus said...

Ramai join yek...
Good luck to you

Delimasari said...

Jom Sue

Delimasari said...

Tq Dee dan Hanif -

Delimasari said...

Salam Aimi - nak wat GA ke?

Delimasari said...

Tqvm Chantek Dress telah terjah blog Delimasari

Mrs Velentine said...

good luck dear

Mrs Velentine said...

good luck dear