Sunday, March 31, 2013

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara

MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara
31 Mac, 2013
scroll down New Entry yer!!!!!!!

tengok tajuk memang meletop
jom join kengkawan


1. Follow Blog Bicara Mak Dara2. Buat entri dengan tajuk 
"MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER by Mak Dara"
3. Masukkan Banner Di Atas Ke Dalam Entry dan Linkkan Ke sini 
4. Copy paste senarai penaja di bawah ke dalam entry anda itu.

 Satu Giveaway, 30 Penaja, 
58 Hadiah, Siapakah Yang Bertuah?
MALAYSIA'S NEXT TOP LUCKY BLOGGER 
by Mak Dara


Giveaway ini terbuka kepada semua rakan blogger (termasuk para penaja).Tarikh tutup untuk GA ini adalah pada 31hb Mac 2013. Mak Dara ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada setiap seorang dari 30 penaja yang sudi untuk sponsor hadiah hadiah yang sungguh awesome ini.. Mak benar benar terharu dengan kesudian, keikhlasan dan kesupportan anda.

nak lebih mudah lagi pergi ke http://www.bicaramakdara.com

20 comments:

Farah Waheda Wahid said...

All the best yer... ^_^...datang dari GA yang sama juga... *_^ wink...

fatin amalina husna said...

Assalam..
goodluck kak..

husna tag Delimasari kat sini..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/weeehu-giveaway-pggp-daku-amat.html

adzairdawati makdara said...

terima kasih kerana sudi join GA Mak Dara ini.. Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. Mungkin ini tuah anda In Sya Allah.. Nantikan keputusannya tak lama lagi ya...

Nur Amiera said...

bw dari segmen yg sama. gud luck :)

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

jom join segmen nie. Syarat mudah, hadiah menarik !!

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/mini-giveaway-aisyah-humaira.html

http://cerita-aremira.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :) Good luck.. :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/malaysias-nest-top-lucky-blogger-by-mak.html

Delimasari said...

tqvm yg singgah di sini --- jom follow

AyueJean AJ said...

GUDLUCK!!!!....

AJ singgah dari segmen sama.....
Mana yang dah datang terjah AJ tu,terima kasih ye..
Sorry AJ lambat balas kunjungan, al-maklum naik sampan... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/03/promo-malaysias-next-top-lucky-blogger.html

Ina ZaLinA said...

good luck,, cik ina singgah dari segmen yang sama...
http://inazalina.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Bin Muhammad said...

Semoga berjaya terpilih menjadi Malaysia's Next Top Lucky Blogger! Good Luck ye!

p/s: Terima kasih kerana sudi berkunjung ke Relaks Minda. (dr segmen Mialiana)

mimbar kata said...

semoga sukses

Kasih Lestari said...

Datang dari segmen yang sama...

http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Seneorita Baharin said...

salam kenal, singgah dari segmen yg sama..Good luck! ^_________^
btw, follow u...

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

Mohd Pk said...

best jugak....
goodluck.Vroooooom

Zamani Abe said...

Good Luck :))

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow. jemput singgah ke blog. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak.html

aku eryati said...

tahniah awak tersenarai sbg salah seorg pemenang segmen mak dara

Diari Si Froggie said...

Aida singgah sini dari Segmen yang sama.. lambat pulak nak terjah :P follow sini #366 salam kenal. :)

http://www.diarisifroggie.com/2013/03/malaysias-next-top-lucky-blogger-by-mak_28.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen MAK DARA! sori terlewat .. hehe.. btw, deno folow sini ^_^

www.dayangdeno.blogspot.com

Diera Tekikushika said...

segmen dah tamat. pemenang dah diumumkan baru sempat nak berjalan ke blog peserta lain. Hai salam perkenalan! Jemput singgah2 blog saya juga. =)