Tuesday, April 1, 2014

AL-RAWSHA

 22 Mac 2014 selepas tengok perlawanan boling di Mines - kami menuju ke Kampong Pandan - lunch d Al-Rawsha
punya le baik hati org yang jaga kat situ parking betul222 depan restoran - tu tgk kete ku yg warna elegant brown tu ----
Bangunanye ala222 kat Istanbul rasenya


Biasale daku mesti ambik nasi ada ayam
pkwe ku mesti ada kambing
tambahan ada lagi pasta + curry
airnya pulak Jambu Batu
Daku air suam aje...
Memang berbeza memasing
tu dia memang confm x habis nasinye banyak penuh pinggan
please tapau!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 comments:

Farah Waheda Wahid said...

macam terasa ada kat istanbul pulak ek?

husna zahidi said...

bangunan cantik, deko pon mesti cantik kan?? daya penarik pelanggan nak singgah.. :)

Delimasari said...

satu hari insyaallah nk g Istanbul - Cik Farah

Delimasari said...

memang Husna - cantik bangunanya

eintan nurfuzie said...

nyum2.. sedapnyeeeee