Monday, April 28, 2014

#########makan curry kepala ikan lagi #######

haritu ada citer pasal makan curry kepala ikan kat restoran ZK Jalan Kg Attap - sotong sekor RM50.00 - tp pkwe ni nk g makan lg - ikutkan aje  -
Tanggal 26 April, 2014 konon22 nk breakfast kat luar cari roti canai kat Jalan Tuanku Abdul Rahman tengok22 jam udah 10.00 pagi - ermmm terus lencong ke Restoran ni -
makan nasi terus le breakfast + lunch - meja pun lom susun lg
tunggu le jam 11.00 baru leh wat order - sementara tu tgk le petugas222 kat situ menyiapkan segala bagai  ---- Tokeh Beso pun ada sama
 
pelanggan lain pun udah datang awal pagi juga - nak buking meja, nanti penuh
Sotong x ambik lg - ganti hati ayam pulak
Kepala Ikan Jenahak ni RM55.00
 
 
semua sekali RM62.00
Habis makan bersembang ngan Tokeh besar
satu hari boleh habis dalam 80 kepala ikan - ambik fresh dari pasar.
 
sebelum balik tapau satu kepala Ikan Jenahak agak besar sedikit RM65.00 untuk Anak Buah Kesayangku di Sentul.
daaaaaaaaaaaaaaaaaaa

6 comments:

ecah khalili said...

kalau dah ulang kali kedua tu maksudnya confirm sedap..wahh..aritu tengok dalam majalah 3 jer restoran ni..nampak mazidul akmal sidek makan macam sedap sangat2..nak try jugak la..hehe

Yumida Huda said...

sedapnye! telan air liur je nengok. harga boleh tahan

husna zahidi said...

perghhh.. dasyat.. hehehe
husna tak pandai mkn kepala ikan..rasa dya x sama dgn isi putih diorang..

Delimasari said...

pkwe kte tu ecah mmg penggemar kari kat restoran tu

Delimasari said...

itule Yumida jarang222 pergi

Delimasari said...

betul tu Husna ada geng yg suka makan kepala ikan ni memang jadi best le ---- x suka leh ambik isi