Wednesday, April 9, 2014

segmen blogwalking bersama cikgu ayu

 
nak  join segmen di atas dari blog  http://www.ayuinsyirah.com
 
syarat2 nyer : saya copy-paste lebih mudah kengkawan boleh  terjah

1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer segmen : blogwalking bersama cikgu ayu
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

segmen ni ayu kasi masa hingga hari ISNIN 14/4/2014 jam 10.00 malam

17 comments:

Syuhada Baharudin said...

salam..

datang singgah dari segmen yang sama.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/09/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu/

Farah Waheda Wahid said...

selamat bersegmen dear...

Normi Nieza said...

good luck..:)

Nurfaezah Abdullah said...

semoga bejaya ^^ hehe

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye sudi join segmen ayu... joom kita blogwalking bersama-sama...klik link dibawah ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/senarai-rakan-blogger-segmen.html

nor_farihan said...

singgah sini dari segmen sama...done follow...:),harap sudi singgah blog saya jugak :)

http://coratcoretsibudaktembam.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

MaMa MuRsYiD said...

salam perkenalan..

jalan2 dari segmen cg ayu dan follow sekali..
jemput singgah ke blog saye kalau berkesempatan
http://mamamursyid.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

joey39 said...

Salam...

Singgah dari segmen cikgu ayu

http://joey39.net/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu/

jum berblogwalking

Fadzillah said...

Salam perkenalan.... datang dari segmen yang sama.

http://dielacraft.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

Nanie said...

Singgah buat sibuk kat sini kejap dari segmen yang sama... Salam perkenalan dari KN.

Delimasari said...

tqvm semua sudi terjah ke sini.
jom kte blogwalking kengkawan

Yun Sing said...

Singgah follow sini dari segmen yang sama :)

Nor Ariffin Hamzah said...

salam..datang membalas kunjungan

arzmoha said...

kunjungan balas....

Zaidalifah Hussin said...

http://kumahuitu.blogspot.com/2014/04/blogwalking-bersama-cikgu-ayu.html

salam perkenalan dtg blogwalking disini

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari blog penganjur...
have a nice day..

Nouri Hidayah said...

Salam Delimasari, saya balas kunjungan awak ni =)