Wednesday, January 13, 2010

boling padang

terpegun juga tengok diaorg ni berlari dan membaling
bola kecil semacam guli.
rupanya permainan boling padang,
kte pun xtau
peraturan permainan ini
nampak balingan tu mcam di sukat22
untuk sampai ke sebelah sana
rupanya ada jarak22 membaling nya baru le ada point di kira..
aksi gambar yg sempat d snap
STADIUM JUARA, BUKIT KIARA

adegan membaling mereka



berbagai aksi

Tp mmg confirm kte x minat games ini
yeyeyeyeye (sekadar tontonan saje)

'lots of love'


6 comments:

Dee said...

i pun x minat game ni..slow semacam je..hahaha..

fiD said...

hahaha,, mainan plg boring, huhu

Diarihatiku1976 said...

saya paham camner perkiraan markah game ni..

Delimasari said...

hehehe Deee..
Itu le fiD - tp leh masuk acara sukan dunia tu...

Delimasari said...

oooo INA pernah main ke game ni...
bola dia berat ke????

chinta2378 said...

saya atlit zon tengah untuk sukan ni.. paling muda dalam group.. walaupun, org gelar game ni sebagai sukan veteran , tapi bila dah mencuba tahun 2007.. sampai la nih, terus jatuh cinta.. dia bukan slow, tapi perlu tumpuan dan kesabaran... macam tenpin jugaklah.. tapi korang yg ngutuk2 tu, mungkin jenis puteri lilin, xleh bejemur tgh padang.. tenpin kan main dalam air cond.. kami main tgh panas.. so, sapa lebih ganas , sapa lebih slow? lu pikirlah sendiri...