Tuesday, January 26, 2010

Malu222222222222

dari semalam lg rasa mcam x ceria je utk dtg ke opis ni...
kawan untuk bersembang pun mcam bawak haluan memasing
waktu lunch hour menapak g ke gym yg bedekatan ngan opis ni....
kot mahu hilang kebosanan di kepala ni.. (citer semalam)
Pagi ni (hari ni) kte pakai baju kemeja berseluar panjang.....
rase nye mcam semua udah ok
tup-tup sampai opis - tengok d cermin -
baju kemeja kte tinggi sebelah
Butang baju kena salah wehhhhhh ====
(mak aiii - butang salah pasang) dalam hati berkata aje ===
butang baju terlalu rapat22 le ni..... (*salahkan butang plak*)
dalam lift td ada satu AH MOI aje yang nampak = tak pe le...
dia perasan rasanya .... hahahahahha...
Akibat kepala kusut le ni .....
Jadi pagi ni tadi jumpa kawan terus ikut minum di kedai mamak
pekena roti canai untuk menceriakan keadaan.
*Lots of Love*

5 comments:

mama tisya said...

nasibaik time p bfast dh btulkn butang yg tersilap itu ye:-p

Delimasari said...

klu sorang lg tu nmpak...
gempaq td...

Dee said...

org x nmpk xpe..dh mcm pak uda dlm pi mai pi mai tang tu lah pulak..hehehe..

POSH76 said...

bessnyer p gym....takper tu bese..buat bodo jer hehe

Delimasari said...

hehehe DEE betul tu mcam dlm pi mai tu....

yer posh - salah sendiri - wat saje je le.