Monday, January 11, 2010

smart tag

tentu semua yang ada kenderaan menggunakan smart tag ni kan -
senang kat TOL
letak atas dashboard= palang angkat kte boleh teruskan perjalanan.
daku dapat duit tambahan
agak daku le swipe lebih 80 kali satu bulan
agak saje..........

daku mntak receptionist tu check berapa kali digunakan:
Perbualan kami = check di kaunter TOL CHERAS yg 50 sen tu
Daku : boleh tolong udah ada berapa kali saya gunakan
Recept: xleh check kat sini - kena g pejabat plus, KL central dan jalan duta
Daku: OOOO
Recept: tp klu nak tau duitnya udah ada RM34.10 tp xtau bulan bila
Daku: klu mcam tu masukkan le terus dalam tu.
Recept: boleh...
Daku: klu mcam tu saya nak wat tambahan RM100
top-up daku bertambah... lagi
Recept: siap dan ucapkan terima kasih.

'MEH LE SEMUA GUNAKAN SMART TAG'

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaa

6 comments:

fiD said...

xde keta lagi la kak, heee

Delimasari said...

xlama ade le kete tu....

Diarihatiku1976 said...

wahhh.. saya lum ada benda tu lagi...

Delimasari said...

hai ina... sesama gunakan...

Dee said...

nak gak guna tp x tau nk letak celah mana..abis akak ko ni naik bas n lrt je..hehehe..

Delimasari said...

wuiiit Deee...
guna balik kampong le..